2018-2019 Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Başvuruları

 

                                                                                                       

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başvuruları başlamıştır.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı ile ilk kez 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen öncelikli alanlarda giden-gelen öğrenci ve giden-gelen öğretim elemanı hareketliliği gerçekleştirilmeye başlanmıştır.

* Proje önerisi başvuruları Koordinatörlüğümüz tarafından Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na üst yazı ile iletilecektir.

* Proje ortağı olacak üniversite ile Mevlana Değişim Programı kapsamında anlaşmamız olması gerekmektedir. Proje önerisi sunacak öğretim elemanlarının Koordinatörlüğümüz ile iletişime geçmeleri durumunda anlaşmalı kurumlar iletilecektir.

* Proje ekibinde lisansüstü öğrenci olup aynı zamanda öğretim elemanı kadrosunda görev yapıyor olanlar, projede öğrenci olarak yer alabilirler.

* Proje önerilerinde proje sürelerinin minimum 6 (altı) ay olması gerekmektedir.

* Proje yürütücüsü olarak sisteme giriş yapan öğretim elemanlarının (araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, uzman, okutman vb.) en az “Doktora” derecesine sahip olmaları gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na ait duyuruya aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı kapsamında Proje Başvurusu yapmak isteyen öğretim elemanlarının,  30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden başvuru yapması; sistem üzerinden girişleri eksiksiz yapılan başvuru form çıktılarını alması ve başvurusu yapılarak çıktısı alınan proje formunu Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü'ne teslim etmesi gerekmektedir. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü'ne iletilmeyen proje başvuruları işleme alınmayacaktır.

http://www.yok.gov.tr/web/mevlana

Proje yapılabilecek alan bilgileri için tıklayınız

Örnek Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Proje Önerisi Başvuru Formu için tıklayınız.

 

Başvuru Yeri:

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Su Ürünleri Fakültesi Binası 1. Kat

Kötekli/MUĞLA

Tel: 0 252 211 3059

E-posta: mevlana@mu.edu.tr

Son Güncelleme Tarihi : 06.03.2018 14:57:23 Okunma Sayısı : 5852

Son Duyurular